I episode tre av Eksponerings­terapi diskuteres temaet «kjønns­bekreftende» behandling og kjønns­identitet. Psykiater og lege Hannah Spier og Rebecca Mister­eggen tar opp hvordan kjønns­identitet ikke lenger klassifiseres som en psykisk lidelse, og hvordan behandlingen av kjønns­inkongruens har endret seg.

Videre diskuteres leke­preferanser som en indikator for kjønns­identitet, og hvordan dette kan påvirke diagnosen. Spier og Mistereggen snakker også om den økende trenden med henvisninger til «kjønns­bekreftende» behandling, spesielt blant unge jenter, og hva effektene av pubertets­blokkere og hormon­behandling er, samt mangelen på forskning og kritikk av trans­ideologi.

Dessuten er det en dobbelt standard og pengemotiver i behandlingen av kjønns­inkongruens, og en uttrykket bekymring for seksualisering av barn og dehumanisering av kvinner i trans­aktivistiske miljøer.

Velkommen til episode tre av Eksponerings­terapi. Sendingen starter kl. 18.00.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 18:00

PodBean:

Link til Hannah Spiers YouTube kanal: https://www.youtube.com/@psychobabblewithspier

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twiter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.