Torsdag ettermiddag måtte politiet rykke ut til Vika, der en person vandret rundt med pil og bue, og kniv. Senere på kvelden har det vært to forskjellige voldsepisoder med stikk- og/eller slagvåpen på henholdsvis Grønland og Grünerløkka.

Den neste episoden fant sted på Grønland i 19-tiden, der en person måtte til sykehus for å få behandling etter bruk av slag- eller stikkvåpen.

Så, ved 21-tiden måtte en person fraktes til legevakten med stikkskader, etter en hendelse på Grünerløkka. Den skadede var ved bevissthet, og etter et søk i nærområdet ble to personer ble pågrepet. Ved 22-tiden holder politiet på med vitneavhør.

Litt før kl 22 la politiet ut en ny tweet om at etterforskningen fortsatte med vitneavhør. Denne ble raskt slettet. Det ble ikke gitt noe signalement på personene politiet lette etter, eller av de pågrepne. Denne mangelen på signalement, ble kommentert på Twitter.

Les også:

Raymond: Oslo skal være og er en trygg by

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»! Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.