En tenåringsjente i Falkenberg ba forbipasserende om hjelp til å varsle politiet. Hun fortalte at hun og hennes venner ble holdt fanget i en leilighet. En av gjerningspersonene er mistenkt for grov voldtekt.

På fredagen stormade polisen en lägenhet i Falkenberg i södra Sverige efter larm från allmänheten om två tonårsflickor som hölls kidnappade i bostaden, skriver Aftonbladet.

Jenta som varslet politiet, var den tredje tenåringsjenta som hadde vært i fangenskap. Hun klarte å rømme fra leiligheten etter lunsj fredag.

Hun sprang barbeint fra leiligheten og fikk kontakt med personer i området som kunne varsle politiet.

– De båda männen är anhållna misstänkta på sannolika skäl för frihetsberövande. En av männen är även misstänkt för grov våldtäkt, sier Annika Collin, presseansvarlig ved Åklagarmyndigheten.

Bevæpnet politi med hunder stormet leiligheten. De tre jentene skal ha blitt dopet ned og holdt fanget mot sin vilje. Gjerningsmennene er velkjente for politiet.

De anhållna männen är båda i 30-årsåldern och är sedan tidigare dömda för narkotikabrott.

2019 dömdes även en av männen till 8 månader fängelse för misshandel. Mannen är också dömd för bland annat stöld och brott mot knivlagen.

– Polisen ska genomföra en teknisk undersökning på platsen. Vi ska också hålla förhör med vittnen och målsägande. Mer än så kan jag tyvärr inte berätta, sier Annika Collin.

Les også:

Sverige: Massevoldtekt, bilbranner og drap i en endeløs strøm

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.