En nasjonal studie utført av Trafalgar Group viser at flertallet av amerikanerne støtter en undersøkelse av Anthony Faucis vidnesbyrd og hans overordnede håndtering av pandemien.

Mer enn 1000 sannsynlige velgere ble spurt om de støtter at Kongressen undersøker Faucis «inkonsekvente vidnesbyrd om sin forskning som medførte covid 19-pandemien» og hans «avgjørelser i forbindelse med håndteringen av pandemien». 

Politiske skillelinjer

Over 52 prosent av de spurte sa «ja» og nesten 46 prosent svarte «nei». Litt over tre prosent var «usikker».

Svarene på tvers av partigrensene var svært ulik, men de resulterte i et flertall for en slik etterforskning. Bare 25,5 prosent av demokratene støttet en etterforskning og hele 70 prosent av dem var imot.

For republikanerne var kløften enda større, men andre veien. Over 80 prosent støttet at Kongressen etterforsker Fauci mens i underkant av 17 prosent var imot.

Respondenter som ikke identifiserer seg med noen av de store partiene utgjorde en betydelig andel av de spurte (25,1 prosent). 56 prosent av dem var for etterforskning.

Flertallet av de spurte var kvinner (53,3 prosent) og demokratene representerte den største andelen av partimedlemmer (39,3 prosent).

Undersøkelsen ble utført mellom 9. og 12. januar, omtrent en uke før det ble avslørt at Fauci forsøkte å skjule teorier om opprinnelsen til covid 19 i e-post mellom ham og National Institutes of Health (NIH) hvor embedsmenn ga uttrykk for at viruset så ut til å være «konstruert».

Korrupsjon

Politisk kommentator Russell Brand intervjuet en varsler som sa at NIHs «ledelse og 2400 av deres forskere» har nydt godt av «1,4 milliarder dollar av skjulte, hemmelige tredjeparts royalties» de siste 12 årene.

Varsleren, Adam Andrzejewski, sa også at NIH hvert år kjøper mye innflydelse og hevdet at Fauci har hatt massiv nytte av offentlige penger til egne forretninger.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.