Russlands tidligere statsminister Dmitrij Medvedev har kommet med en rekke spådommer for det nye året på sin Twitter-konto.

Medvedev, som er nestleder i landets sikkerhetsråd, har sågar fått Elon Musk til å kommentere sine spådommer.

Det gjør milliardæren ved å skrive: «Epic thread!!»

«På nyttårsaften kommer alle med sine spådommer. Mange kommer med futuristiske hypoteser, som om de konkurrerer om å komme med de villeste, og til og med de mest absurde. Her er vårt ydmyke bidrag», skriver Medvedev før han lister opp 10 spådommer, skriver Dagbladet.

«Borgerkrig vil bryte ut i USA, og California og Texas vil bli selvstendige stater. Texas og Mexico kommer til å danne en alliert stat. Elon Musk vil vinne presidentvalget i en rekke stater som, etter at borgerkrigen er slutt, vil bli gitt til Det republikanske partiet (GOP)», skriver Medvedev blant annet.

Han spår også at Polen og Ungarn vil «okkupere vestlige regioner i det som tidligere var Ukraina», at Storbritannia vil gå inn i EU igjen og at unionen deretter vil «kollapse», samt at de største børsene og finansielle institusjoner vil forlate Europa og USA til fordel for Asia.

Seniorforsker ved By- og regionforskningsinstituttet ved OsloMet, Jørn Holm-Hansen, mener Medvedev er blitt veldig ustabil.

– Han har blitt en hauk, og veldig blodtørstig, sier han.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Kjøp De helliges leir!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.