Politiet under uttrykning fra Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

To personer er pågrepet etter en voldshendelse ved et kjøpesenter i Mandal mandag kveld. Offeret er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Ved 21.30-tiden meldte Agder politidistrikt på Twitter at en person var fraktet med ambulanse til sykehus etter en voldshendelse ved et kjøpesenter, opplyser NTB.

Ifølge VG skal det ha vært et slagsmål med mange personer innblandet. At det ble nødvendig med sykehusbehandling, vitner om en temmelig brutal affære.

– Uavklart skadeomfang. Politiet er i kontakt med flere involverte parter og tilstedeværende, skrev politiet.

Til Fædrelandsvennen opplyser politiets innsatsleder Are Helge Drangeland at de har pågrepet to personer etter hendelsen.

– Vi har nettopp kommet stedet, så hva som har skjedd og foranledningen vil det bli forsøkt innhentet opplysninger om, sier han.

Han kan ikke gi ytterligere informasjon om skadeomfanget. Heller ikke om noen våpen er beslaglagt eller observert. Politiet snakker med flere involverte parter på stedet.

Noen videre informasjon om  de involverte gis ikke denne gangen heller.

Les mer om politiets informasjonspraksis: 

Tausheten ligger som et vått ullteppe over voldtekten i Vesterålen

Bestill den nye boken fra Document forlag:

Kjøp julegavene fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.