To personer ble onsdag kveld pågrepet av politiet i Oslo etter trusselsituasjonen på Prinsdal tidligere på dagen, der en 33 år gammel rumensk mann ble forsøkt bortført. Begge de pågrepne er siktet for grove trusler, og politiet utelukker ikke flere arrestasjoner.

– Mannen har kun hørt det han mener er skudd, men har ikke sett at skudd har blitt avfyrt. Han har observert tre menn som forlot stedet i en mørk bil, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB tidligere onsdag.

Politiet har utført en rekke undersøkelser i området, men kan fortsatt ikke konkludere om det faktisk er avfyrt skudd.

Hendelsen skal ha skjedd utendørs i Skausnaret, som er en liten vei på Prinsdal i Søndre Nordstrand bydel.

– Holdt fast
Mannen som ringte politiet forteller til Dagbladet at tre menn ventet på han ved en svart bil, og at en av dem skal ha hold han fast i armen og bedt han sette seg inn i bilen.

– Jeg begynte å gå mot bilen, og da slapp han grepet nok til at jeg klarte å løsrive meg og begynte å løpe. Deretter hørte jeg en pistol som ble ladd, etterfulgt av to skudd, forteller mannen.

Mannen klarte å stikke av og ringte så politiet. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.