Thailandske myndigheter vedtok i dag at pålegget om at reisende må registrere seg digitalt på Thailand Pass for å slippe inn i landet, skal fjernes fra 1. juli. De fjerner også kravet om at utenlandske besøkende må ha helseforsikring tilsvarende 10.000 amerikanske dollar. Begge kravene ble fjernet for thailandske statsborgere fra 1. juni.

Reisende må ha bekreftelse på covid 19-vaksinasjon eller et negativt testresultat som ikke er eldre enn 72 timer ved ankomst. Flyselskapene blir pålagt å kontrollere vaksinasjons-/teststatus før avgang til Thailand.

Bruk av munnbind vil fortsatt bli anbefalt, men vil ikke være obligatorisk utendørs.

Innendørs vil det fortsatt være nødvendig med munnbind. Men det kan fjernes under spising, trening, omsorg, visse typer service og sceneopptredener.

Kongelige thailandske myndigheter vil kunngjøre nye retningslinjer når nasjonen går inn i det endemiske stadiet av Covid-19, melder thailandske Covid 19 Situation Administration, ifølge en pressemelding fra TATNews.

 

Les også:

Thailand gir millionerstatning for bivirkninger og død etter covid-injeksjon

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.