Minst 22 personer døde da en buss kjørte av en smal vei i et avsidesliggende fjellområde sydvest i Pakistan, og stupte ned i en ravine.

Ulykken skjedde i distriktet Qilla Saifullah i Baluchistan-provinsen.

Bortsett fra én person omkom alle ombord. Flere av dem var barn. Den overlevende var en 13 år gammel gutt. Han er påført kritiske skader, ifølge en talsmann for Qilla Saifullah-distriktet i Pakistan.

Årsaken til ulykken er ikke kjent. Det var fint vær på ulykkesstedet. Politiet undersøker bussen for mekaniske problemer eller menneskelig svikt. Øyenvitner rapporterer at bussen hadde god fart da sjåføren mistet kontrollen og stupte ned i en kløft.

Pakistans president Arif Alvi uttrykte sorg over ulykken og beordret redningsmannskapene å frakte de døde til et sykehus i nærheten og utlevere likene til de pårørende. 

Trafikkulykker som denne er ikke uvanlig i Pakistan. Dårlige veier, dårlig vedlikeholdte kjøretøy og lav respekt for trafikkregler er en dødelig kombinasjon.

Kjøp billetter her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.