Shania Gabo ble tilsendt en video. Hun begynte å se og det var en gruppe muslimer som satt og leste i Koranen. Foran dem sitter en figur i en orange dress. Plutselig reiser en av mennene seg, drar ut en stor kniv og skjærer hodet av mannen. Gabo fikk sjokk. Det kom helt uforberedt. Der og da aa hun: Hvis dette er Allah tror jeg ikke lenger på ham.

Neste natt hadde hun en merkelig drøm: En mann i hvitt kom til henne. Det lyste en godhet av ham. Han viser seg for henne tre ganger. Da vet hun hvem det er: Jesus. Han sier til henne: Jeg er veien, sannheten og livet. Gabo vil høre Ham til. Hun forlater islam.

Forbindelsen mellom henrettelsen av Burg og åpenbaringen i drømme er underlig. Hun fattet medynk med denne uskyldige mannen og det ledet henne til Jesus. Hvor mange i Vesten lot seg bevege på samme måte?

Les også

-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.