Tre personer er sendt til sykehus etter en voldshendelse i Troms, torsdag morgen. Mye er ennå uklart i forbindelse med hendelsen. Politiet bekrefter at det er brukt våpen, men vil ikke si noe om hva slags våpen som er brukt. Ingen er pågrepet, og politiet ber publikum om tips.

De fornærmede er et samboerpar og en besøkende. Alle er i midten av 30-årene.

– De ble oppsøkt av flere personer som utøvde vold mot dem, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Politiet vet foreløpig ikke noe om gjerningsmennene, annet enn at det var flere enn én. (VG)

Voldsepisoden skal ha funnet sted i nærheten av Gyllenvang barnehage i Gramsvegen mellom kl 03 og 0530, torsdag morgen. Politiet hadde ved halv syv-tiden ikke kontroll.

– Det er en alvorlig hendelse, sier operasjonsleder Robin Lindberg i Troms politidistrikt.

– Vi har ikke kontroll på omfanget. Vi har flere personer som er sendt til legevakt, men vi har ikke oversikt over skadeomfanget. Det får vi nok om ikke så lenge.

– Har dere kontroll på de som kan ha stått bak?

– Vi har ikke kontroll. Det er derfor vi går ut og ber om tips.

Overfor NTB gir operasjonsleder flere detaljer:

Politiet fikk melding om hendelsen ved Gyllenvang barnehage i Tromsø like før klokken 4 natt til torsdag. Det var en av de fornærmede som ringte til politiet og varslet om hendelsen.

– Tre personer er sendt til legevakt. Det er for tidlig å si noe om hvor alvorlig de er skadd, sier Lindberg.

Han sier at det har blitt brukt våpen under hendelsen, men vil ikke gå inn på hva slags type våpen. Han vil heller ikke gå inn på relasjonen mellom de fornærmede.

Politiet ber nå vitner som har sett eller hørt noe ved Gyllenvang barnehage i tidsrommet mellom klokken 3 og 5.30 natt til torsdag om å ta kontakt.

– Vi vet at deler av hendelsen har skjedd innendørs, men vi er usikre på om den også kan ha skjedd utendørs, sier Lindberg. (NTB)

Tre personer skadet i alvorlig voldshendelse (VG)

Jakter gjerningsperson: – Det er en alvorlig hendelse (Nordlys – bak mur)

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂