Velkommen tilbake til en ny søndag med Norges mest rampete, tullete og politisk ukorrekte ukerevy! Norge har fremdeles ikke blitt rammet av klimakrise, men panikken brer seg. Ny regjering har vi også fått, og KentBecca går denne uken gjennom den nye regjeringens politiske ambisjoner.

Det blir selvsagt nyheter fra den moralske supermakten Sverige, som stadig skiller seg ut blant naboene. Ikke bare har Sverige klanrivalisering, nå er de invadert av trollmenn som benytter seg av svart magi. Sverige er ikke bare et fristed og tilfluktssted ikke for trollmenn fra fjerne land – også utviste forbrytere fra nabolandet Danmark reiser dit for å søke nye kriminelle muligheter.

Det blir gloheit værmelding, ukens sau og fra de døde gjenoppstår Grønnj*vlig Helg.

Velkommen til direktesending klokken 20:30! Selve programmet starter 21:00.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! (Det er en lang sending. Prosesseringen antas å bli ferdig en gang før 1:00 på natten.) I mellomtiden kan dere lage en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.