Det var alltid rykter. Men her kommer det fakta. Alf R. Jacobsen avslører, med sin sedvanlige grundighet, navnene på arbeiderpartitoppene som svermet for sovjetkommunismen. Dette er boken som Arbeiderpartiet helst aldri ville ha sett utgitt. At Arne Treholt ikke var den eneste KGB-spionen i Arbeiderpartiet, har vært en offentlig hemmelighet. Her kommer boken som fyller det største hullet i nyere norsk historie. Document er stolte over å utgi boken.

Vi selger billetter til lesermøtet 2. september i Oslo hvor Alf R. Jacobsen presenterer sitt verk i et 40 minutter langt eksklusivt videoforedrag for oss. Det blir også innlegg fra oss i redaksjonen og mulighet for hyggelig samvær.

Gå ikke glipp av Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere». Kjøp den her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.