Kash Patel er en av insiderne som kan se Demokratene, FBI, CIA og justisdepartementet i kortene. Han jobbet med terrorsaker, var høyre hånd for Representanten Devin Nunes og stabsjef en kort stund for forsvarsminister Christopher Miller. Han forklarer til Jan Jekielek fra EPOCHTV hva han ville gjort hvis han var spesialetterforsker John Durham. Det mest alvorlige han sier er at halvparten av Amerika har mistet tilliten til systemet. De har sett for mye for lenge. Det er ikke lenger likhet for loven. Den ene part kan gjøre hva den vil, med statsapparatet. Som Patel sier: Det var ikke en person som sto bak Russia collusion og alt som fulgte, det var en stor konspirasjon.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂