Fire koraner ble tent av Sian i Torgallmenningen i Bergen søndag, fire koraner ble tent i Trondheim og en halvbrent koran med grisenese ble levert til Trondheim muslimske senter.

– Vi har mottatt over tusen engasjerte henvendelser fra muslimer med bergensdialekt etter vårt korte besøk på Festplassen i august. Det minste vi kan gjøre er å returnere til byen og takke for oppmerksomheten med litt adventsbelysning, sier Thorsen til Document.

Sian (Stopp islamiseringen av Norge) har tent koraner hver søndag i adventstiden. Den første koranen ble tent på Mortensrud i Oslo, deretter ble to koraner brent på Hamar. Forrige søndag tente Sian tre koraner utenfor politihuset på Grønland i Oslo.

Sian er ikke alene om å brenne koraner i adventstiden. Forrige søndag ble Document tipset om tre koraner i fyr og flamme i Trondheim. Også denne søndagen ble det anonymt tent koraner i Trondheim, fire stykker utenfor Adresseavisens lokaler.

I Trondheim skal det ha blitt hengt en påtent Koran med grisenese på døren til Trondheim muslimske senter. Hvem som står bak handlingen er ukjent.

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.