Document ble den 28. april 2021 felt i PFU for brudd på god presseskikk for denne saken. Uttalelsen fra PFU kan leses her.

 

Rembrandts maleri «Pallas Athene».

Advokat Johan Haga har sagt seg villig til å gå inn som styreformann for Document.no AS etter at Steinar Bang Fylling trakk seg. Det vil bli avholdt en ekstraordinær generalforsamling som lovformelig innsetter Haga.

Document har kjent Haga i flere år som en usedvanlig ryddig og seriøs person.

Document kan ikke gå inn på hvorfor noen har valgt å fratre Document. Det ville være å åpne for eksponering av personlige forhold.

Stammen av medarbeidere er den samme. Ledelsen er den samme. Produktet holder samme høye kvalitet. Vi har satt oss store mål fremover. Det første er innføring av en tidsbestemt betalingsmur, dvs. en som forsvinner etter 12 timer. Det er en «snill» betalingsmur. Vi ønsker at flest mulig skal lese stoffet vårt, men vi må samtidig fortelle leserne at det ikke fins noe slikt som «en gratis lunsj»; da vinner Medietilsynet og staten, som ønsker en ensrettet presse der alle mener det samme, uansett om det er en løgn.

Da har vi ikke lenger noe demokrati. Derfor blir byggingen av Document som et hovedstrømsmedium en viktig oppgave i fortsettelsen. Vi kommer til å invitere leserne til å delta. Hver gang vi etterspør hjelp, melder dyktige mennesker seg. Det er det beste bevis på at vi leverer et godt produkt.

Takk!

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.