To er drept og fjorten skadet etter masseskyting på en fest i New York. Ingen er pågrepet, melder amerikansk politi. Illustrasjonsfoto: REUTERS / Shannon Stapleton / NTB Scanpix

To personer har omkommet og 14 andre er såret i en masseskyting på en fest i Rochester, New York, skriver The Guardian.

En mann og en kvinne ble drept lørdag, sa fungerende politimester Mark Simmons til avisen. De sårede ble kjørt til to forskjellige sykehus. Ingen ble rapportert å ha livstruende skader.

– Dette er virkelig en tragedie av episke proporsjoner, sa Simmons.

Politiet fikk melding om at det ble avfyrt skudd og at omtrent hundre mennesker løp fra stedet. Det er uklart hva som var bakgrunnen for skytingen, og det er heller ikke klart om det var en eller flere personer som skjøt.

– Dette er enda en tragedie der enkeltpersoner har ulovlig husfest, som først og fremst ikke er trygt på grunn av koronasituasjonen. Og så legger du til alkohol og vold, og det blir en oppskrift på katastrofe, ”sa Simmons til The Guardian.

Den fungerende politimesteren sa at ingen mistenkte var pågrepet, og la til at det var for tidlig å fortelle om det var mer enn en skytter.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.