Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En mann i 30-årene er alvorlig skadd, men utenfor livsfare etter en voldsepisode i en dagligvarebutikk i Fauske i Nordland. En mann i 20-årene er pågrepet.

Hendelsen skjedde i Coop Mega-butikken i Fauske mandag kveld.

Ifølge Nordland politidistrikt skal den pågrepne mannen i 20-årene ha utøvd vold mot to personer.

En mann i 30-årene ble betegnet av politiet som alvorlig kritisk skadd og fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø med ambulansehelikopter, mens en mann i 20-årene skal ha fått overfladiske skader.

I 9-tiden mandag opplyser politiadvokat Gaute Rydmark til NTB at mannen i 30-årene er utenfor livsfare og at tilstanden er stabil.

– Det er helt innledningsvis i etterforskningen, så nå gjelder det å få gjennomført de vitneavhør det er nødvendig å ta. Det vil bli en del av etterforskningen å finne ut og kartlegge hva som er årsaken til at dette har skjedd, sier Rydmark.

Mannen som er pågrepet, er siktet for grov kroppsskade og sendt til arresten i Bodø for nærmere avhør.

– Det dreier seg om kjenninger av politiet fra et bestemt miljø, ingen kunder eller ansatte i butikken ble angrepet, sier operasjonsleder Yngvar Fredriksen til NTB. Han kan ikke si noe om hvor godt de tre involverte kjenner hverandre.

Politiet vil foreta vitneavhør og åstedsundersøkelser på stedet.

 

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂