Illustrasjonsfoto.

En kraftig eksplosjon inntraff  ved nattklubben Étage på Stortorget i Malmö sentrum i natt. Detonasjonen var så kraftig at entreen og flere vinduer ble knust på stedet. Tidligere på kvelden smalt det i Hyllie.

Ved midnatt fikk politiet melding om et kraftig smell ved Stortorget i Malmö.

Entreen og flere vinduer på nattklubben Étage ble ødelagt. Også i en bygning overfor nattklubben er vinduer blitt knust.

– Det finns en anledning att misstänka att man har använt något kraftigare än en fyrverkeripjäs, säger Patric Fors, presstalesperson i polisregion Syd, till SVT Skåne.

Nattklubben var stengt da eksplosjonen inntraff, og ingen ble skadet.

Politiets bombegruppe sikret området, og tekniske undersøkelser ble gjennomført natt til mandag.

Tidligere søndag kveld inntraff en eksplosjon i Hyllie i Malmö. Ved 19.30-tiden hadde flere hørt et høyt smell i området, og politiet rykket ut. På stedet skal entreen til en bygård ha blitt ødelagt.

«Uppe på ett parkeringshus har man hittat en söndrig fönsterruta och man tror att detta är platsen som vittnen hört smällen ifrån», skriver politiet i sin händelserapport.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂