Nytt

To kvinner er knivstukket og alvorlig skadd i to separate hendelser i Tyskland i helgen. Angrepene synes å ha skjedd uten foranledning, ifølge politiet.

I Nürnberg i Sør-Tyskland ble en 21 år gammel kvinne angrepet og knivstukket flere ganger i overkroppen da hun var på vei hjem etter en kveld på byen lørdag. Etter en flere timer lang jakt på gjerningsmannen ble en 25 år gammel mann fra Irak pågrepet.

I Lingen i den nordlige delstaten Niedersachsen ble en 44 år gammel kvinne revet av sykkelen sin av to menn og knivstukket flere ganger. Også dette angrepet skjedde sent på kvelden. Gjerningsmennene var søndag fortsatt ikke pågrepet.

Begge angrepene skjedde som lyn fra klar himmel, ifølge politiet, som ikke kjenner til motivene. Ifølge den foreløpige etterforskningen var det ingen forbindelser mellom kvinnen i Nürnberg og hennes angriper. Han vil mandag bli framstilt for varetektsfengsling.