Politiet gikk fredag ut med bilder av mannen som mistenkes for å ha knivdrept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen mandag. 

Politiet har fått inn konkrete tips om navngitte personer i etterforskningen av drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i Oslo.

Ifølge NRK har tipsene kommet etter at de fredag gikk ut med bilde av mannen de mistenker at står bak drapet.

Til NTB opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid at politiet har gått videre med over 150 tips som har kommet inn i saken.

Siden mandag har det foregått et intenst etterforskningsarbeid for å finne ut hvem som sto bak drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) fra Mysen i Østfold i en leilighet i Arbos gate på Majorstuen mandag. Samtidig har politiet etterforsket et knivran i et garasjeanlegg i Essendrops gate like ved åstedet.

Fredag opplyste Metlid at politiet knytter ranet og drapet sammen. Politiet gikk da ut med bilder av den mistenkte raneren og drapsmannen. Bildene av mannen ble tatt på Skøyen stasjon mandag klokka 13.16. Politiet tror han har gått gjennom Frognerparken til Skøyen via gangveien. Politiet vet ikke om mannen er i Norge eller ei.

Det er foreløpig ikke kjent om politiet også sitter på videobilder fra garasjeanlegget i Essendrops gate der ranet skjedde samme morgen. Ifølge politiet ble en person fraranet en telefon og en skinnmappe. Gjerningsmannen skal ha truet med kniv, men ransofferet ble ikke skadd. Politiet opplyste at raneren hadde snakket gebrokkent norsk.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂