Nytt

Hva annet enn Hurra! kan man si når en flokk villsvin dreper jihadister som har gjemt seg i sivet klar til angrep på sivilbefolkningen?

Dagens gla’melding fra jihadfronten har også en viss ironi over seg: For jihadistene i Den islamske stat vil jo som kjent ikke spise svin. Jihadistene hadde nettopp drept 25 mennesker da de selv ble ofre for villsvinflokken.

A herd of wild boar mauled three Islamic State militants to death and injured five others in Iraq while the extremists were setting up an ambush, locals claimed.

The men were said to have taken cover in a bed of reeds near fields in the Hamrin mountains, about 55 miles southwest of Kirkuk. They were planning an attack on tribesmen who had formed anti-Isis brigades and had fled to the mountains when the jihadists seized the nearby town of Hawija in mid-2014.

Svinaktig bra.

The Times