Bilde: Emmanuel Macron fremstår mer og mer luftig og uansvarlig. Det tyter frem at han tror på den globale julenissen, samtidig som han vil piske franskmenn til å ta imot horder av klima – og fattigdomsmigranter, siden Frankrike har unnlatt å gjøre noe med klimaproblemene. Hvor dum tror Macron velgerne er? Her er han avbildet i London der han snakket til franskmenn i «eksil». Foto: Toby Melville/Reuters/Scanpix.

Emmanuel Macon sier Frankrike skylder verden å ta imot bølgen av migranter og kobler det til manglende vilje til å løse klimaproblemene. Samtidig kommer det frem at Macron sist høst ville ha en allianse med Hillary Clinton.

Macron fremstår mer og mer som en glatt globalist med en  anti-nasjonalistisk profil.

Speaking at a discussion staged for Science and Future magazine, the independent candidate announced that the world has entered an age of mass migration which will be inescapable for Europe.

“In the coming decades we will have migrations from geopolitical conflicts that will continue to play, and we will have climate migrations because the planet is in a state of deep imbalance,” he said.

Det er Frankrikes plikt å ta imot mengden av mennesker, selv om den skulle bli langt større enn det vi har sett hittil. Det er merkelig at Macron tør å fremføre et budskap som neppe faller i god jord hos velgerne.

Voicing a stance diametrically opposite to that of his rival Marine Le Pen, who wants to close France’s borders, Macron said the country’s geographical location makes resisting the migrant tide impossible.

“France will not be able to stem it, and Europe will be affected immediately. We will see a migratory phenomenon far greater than what we have seen [with migrants from] Syria.”

Det er ikke den veien vinden blåser i dagens Europa. Macron er flere år for sent ute.

On Wednesday the sociologist and writer Mathieu Bock-Côté warned that Macron, who stands a good chance of winning the presidential election later this year, embodies “all that France wants to extricate itself from”.

“Excessive globalism and cultural leftism are in contradiction with the aspirations that seem to come from the depths of the country,” he wrote in Le Figaro.

Det er nesten noe Houellebecqsk over Macron. Hans liaison med Hillary er neppe noen anbefaling lenger.

The globalist candidate had requested the Democratic presidential candidate’s presence at a private roundtable dinner in October with several European politicians including Labour MP Chuka Umunna, according to an email published on Wikileaks.

Det virker ikke spesielt smart av Macron å koble klima og migranter. Bildene som manes frem er av menneskemasser på vandring og de skal altså Frankrike føle seg forpliktet til å ta imot? Det lyder som om franskmenn skal finne seg i Dommedag pga sine gamle synder.

France’s failure to tackle climate change will have contributed to these mass migrations, according to Macron, who argued that the country must “reconcile a principle of solidarity [with the ‘refugees’]”.

http://www.breitbart.com/london/2017/02/25/le-pen-rival-world-moving-europe/