Den islamske staten hevder de har drept den jordanske piloten de holdt i fangenskap ved å brenne ham levende. De har lagt ut video av forbrytelsen.

is.jordan.pilot.moaz.al-kasasbeh

 Terrororganisationen Islamisk Stat hævder, at de har dræbt den jordanske pilot, der blev taget til fange, da hans jetfly styrtede ned i Syrien i slutningen af december. Det rapporterer Reuters.
Det jordanske gidsel er tilsyneladende blevet brændt levende. Islamisk Stat hævder, at de har filmet henrettelsen og lagt videoen på nettet. Billeder af henrettelsen cirkulerer ifølge Reuters på Twitter blandt tilhængere af Islamisk Stat. (reuters)

Videoen viser en mann som står i et bur, og står i flammer. Det kan være IS ønsker å splitte alliansen mot IS. I Jordan har det vært stemmer som er mot at Jordan deltar i krigen mot IS. Jordans hær skal ha informert familien om at sønnen deres er drept.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂