Kategori: Notert

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter Hermansen-hærverket

Tre dager etter hærverket på Benjamin Hermansen-minnesmerket, har politiet fortsatt ingen mistenkte i saken.

Les mer»

Tokyo-showet kan starte for fullt: Naomi Osaka tente OL-ilden

Tomoe Zenimoto Hvas (21) og Anne Vilde Tuxen (23) flagget Norge inn under OL-åpningen i Tokyo fredag. Nå venter en spekket idrettsfest i 16 dager i Japan.

Les mer»

Raja støtter Støre og refser Listhaug

Frp-leder Sylvi Listhaug refses av kulturminister Abid Raja (V) etter at hun støttet tidligere Oslo-ordfører Fabian Stangs (H) omstridte 22. juli-innlegg.

Les mer»

FN varsler akutt vannkrise i Libanon

Drikkevannsforsyningen i Libanon kan bryte helt sammen i løpet av en måned, advarer FNs barnefond (Unicef). Over 4 millioner mennesker er i fare for å miste tilgangen til rent vann.

Les mer»

FN «ekstremt bekymret» over situasjonen i Tigray

Den humanitære situasjonen i Tigray-regionen i Etiopia er nå ekstremt bekymringsfull, ifølge FN. Minst 4 millioner mennesker står i fare for å sulte dersom de ikke får hjelp utenfra.

Les mer»

Elbil tok fyr etter kollisjon i Alver kommune

E39 i Alver kommune i Vestland fylke vil holdes stengt i flere timer grunnet en trafikkulykke.

Les mer»

Trakk seg fra OL umiddelbart etter å ha trukket israelsk motstander

Fethi Nourine fra Algerie skulle delta i OL i Tokyo i grenen judo. Men da trekningen viste at han risikerte å møte israelske Tohar Butbul i en eventuell andre runde, trakk Nourine seg umiddelbart fra konkurransen.

Les mer»

Frogner-siktet er tilregnelig, ifølge sakkyndige

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige.

Les mer»

Selskapet bak hacket programvare har fått nøkkelen til å rette opp feilen

Over 1000 virksomheter ble rammet av løsepengeviruset som angrep Kaseyas programvare. Nå har de fått nøkkelen som kan låse opp alle maskinene som ble rammet. Svenske Coop var blant bedriftene som ble rammet.

Les mer»

Ungarn mister EØS-milliarder fra Norge

Norge, Island og Liechtenstein ble ikke enige med Ungarn om forvaltningen av EØS-midler til sivilsamfunnet. Dermed går landet glipp av 2,3 milliarder kroner.

Les mer»