En ungdom og en voksen omkom da de forsøkte å kjøre fra politiet i byen Limoges på moped. Politiet hadde allerede gitt opp å forfølge dem, men 16-åringen fortsatte, kjørte på rødt og kolliderte med en annen bil. Politiet er fullstendig klar over hva som kan utløses hvis det ser ut som de jager ungdom i døden, de er derfor tilbakeholdne. Det hjalp ikke.

Ifølge politiet forsøkte de to på mopeden å komme seg unna da de fikk øye på patruljen. Politiet la seg på hjul, men oppga jakten da de anså situasjonen som svært farlig.

Politiet hevder at mopedføreren så kjørte på rødt og kolliderte med en annen bil. Sjåføren av mopeden døde momentant, mens den voksne passasjeren døde senere på sykehus av skadene.

I bilen satt en far med sine barn, som ble «sjokkert og traumatisert», ifølge de lokale myndighetene i Limoges.

– Våre tanker går naturligvis til ofrenes familier, som vi gir våre dypeste kondolanser til, uttalte ordfører Emile-Roger Lombertie i Limoges. (NTB)

Det var de to på moped som reagerte da de fikk øye på en politibil og forsøkte å unnslippe. Politiet gjorde bare jobben sin, men NTB kaller det «politijakt».

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.