Et israelsk firma som tar satellittbilder av militære bevegelser kunne 21. august rapportere at det var oppdaget fem supersoniske strategiske bombefly på Olenya-basen som betjener den russiske marinen. Den 25. september var det enda flere strategiske bombefly på rullebanen. Disse flyene kan bestykkes med både konvensjonelle våpen og atomvåpen.

Det kan tolkes som at Putin gjør seg klar til alle eventualiteter.

Det er Will Cain i Tucker Carlson Tonight som har disse avsløringene. Samtidig  eskalerer retorikken på begge sider.

Den innflytelsesrike senatoren Lindsey Graham (R-SC) sammenligner Putin med Hitler og spør om ikke verden snart har lært av historien. Han har Richard Blumenthal ved sin side, Demokrat fra Connecticut. De sier det blir bevilget mer penger til Ukraina i desember.

Biden varslet samtidig nye sanksjoner mot Russland og alle personer som kan forbindes med innlemmelsen av de fire ukrainske oblastene i Donbass i Russland.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.