Harald Sohlberg (1869-1935)
Olje på lerret, 38 x 46 cm, privateie.

Dette lille maleri går under hammeren hos Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo den 24. november i år. Prisantydningen er NOK 3-5 millioner. Opplysninger om bildets historikk etc. finner vi på GWPAs nettsider.

Norske klassikere er godt representert ved denne auksjonen, vi finner bilder av både Anders Askevold, Adolph Tidemand, Hans Gude, Amaldus Nielsen, Gerhard Munthe. I.C.Dahl, Christian Krohg og Frits Thaulow, for å nevne noen av de best kjente.

Verkene vil vises i firmaets lokaler i Den Gamle Logen, Grev Wedels plass 2 i to omganger, den første fra 30. oktober til 7. november og den annen fra 13. til 24. november.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.