Hva er vel bedre enn å kunne samle hele familien i påsken, liten som stor, og høre på en lydbok med fantastisk lydmalende musikk?

Gabriel Scotts «Påskeeggene» er børstet støv av og ikledd nåtidens lyd, farger og musikk. En historie fra middelalderen med spenning, mysterier og samholdet i en kullbrenner bygd, levende fortalt av Dan Henry Bøhler som også har komponert og satt sammen musikken som følger hele fortellingen.

I første del lærer vi noen av sambygdingene å kjenne. En velstående frue med en sønn, en datter og en tjener kommer til bygda. Men hvorfor er damen så lei seg? Og hva i all verden er hønseegg for noe?

Lydboken kommer i 6 deler og blir premiert kl 17:00 hver dag på YouTube til og med mandag, 2. påskedag. Den premierer så i reprise på Facebook kl 18:00.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂