Tavle

Et par-tre episoder fra det nye Europa som gjorde dypt inntrykk i uken som gikk, ble hovedtema for ukens podkast:

Den massive politiutrykningen til Bogerud i Oslo, der det etterpå ble fremstilt som om politiets nærvær var problemet og ikke voldsmennenes, samt mordet på en åtte år gammel gutt på sentralstasjonen i Frankfurt og drapet med samuraisverd i Stuttgart.

«Sikkerhetsfølelsen i Tyskland er anspent», erkjenner den tyske innenriksminister Horst Seehofer. Hvordan synes vi egentlig det går med den berømte integreringen? Både norske og tyske medier toner ned eller bortforklarer alt som viser hva slags katastrofe den er.

Samtalen kommer også inn på Donald Trumps forestående besøk i Danmark og Polen, Demokratenes nominasjonsvalgkamp i USA, klimapolitikk, og Documents nyutgivelse av Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage».

Denne podkasten finner du også på YouTube, SoundCloud og Spotify. God helg!

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!
Les også