Nytt

Siste døgnet i Osloområdet har nok en gang vært preget av svært alvorlige episoder. Den ene intraff natt til tirsdag på Rasta i Lørenskog, ca en kilometer fra grensen til  Oslo og Groruddalen.

Det var i 02-tida natt til tirsdag en eller flere personer skjøt med skarpe skudd mot et bolighus på Rasta i Lørenskog.

Ifølge politiet skal det ha blitt avfyrt mellom fire og seks skudd mot huset til familien på tre som er bosatt på adressen.

Verken politi eller naboer rb.no har snakket med forstår hvorfor noen skal ha skutt mot familien som bor i huset.

– Vi etterforsker blant annet om det kan være skutt mot feil hus, sier politiførstebetjent Pål Hallaas i Romerike politidistrikt.

http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5917750.ece

En annen svært grov og alvorlig hendelse fant sted mandag kveld på Korsvoll. Et fredelig boligområde i nærheten av Sognsvann, og som grenser til Nordmarka . En 77 år gammel kvinne ble brutalt overfallt, ranet og sannsynlig voldtatt.

Oslopolitiet etterlyser vitner etter at en 77 år gammel kvinne ble ranet og mulig begått overgrep mot mandag kveld. Politiet utelukker ikke voldtekt, og etterforsker deretter.

Ranet/overgrepet fant sted i et skogholt ved krysset Langmyrveien – Peder Ankers vei – Grinda, på Korsvoll i Oslo.

Ligger i narkose

Kvinnen skal ha gått fra et privat selskap klokken 21.00 i går, og ble funnet av en skigåer mellom klokken 22.00 og 22.30. Hun kan ha ligget i opp til en time før noen fant henne.

http://www.dagbladet.no/2012/02/07/nyheter/innenriks/ran/eldre_kvinne/20125069/