To sjefer i Food and Drug Administration, FDA, slutter i protest mot innblanding fra Det hvite hus i spørsmålet om boostershots.

Two senior officials have resigned from their positions within the US Food and Drug Administration over frustrations with the Biden administration’s plans to move forward with recommending COVID-19 booster shots without their prior approval, according to a report.

Pandemihåndteringen har tatt en klarere politisk dreining, med tvangsvaksinering og vaksinepass. Vaksinenes domene utvides til stadig yngre aldersklasser og tiden den er gyldig blir stadig kortere. Det gjør at vaksinepassenes gyldighet avkortes.

Marion Gruber, director of the FDA’s Office of Vaccines Research & Review, and deputy director Phil Krause are set to leave the agency this fall, with sources telling Politico that the two officials were at odds with the FDA’s top vaccine official, Peter Marks, and were discontented over the roles of the Centers for Disease Control and Prevention and the Advisory Committee on Immunization Practices in decisions that they believed should be handled by the FDA.

Two senior FDA officials resign over Biden administration booster shot plan

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂