Dag: 8. februar 2021

I forbindelse med en artikkel om pedofili skrevet av undertegnede, ble det sitert fra en bloggpost skrevet av Trude Helen Hole. I dette bloggintervjuet ble det sitert fra en bloggpost, tidligere publisert av Nettavisen, hvor Gunnar Tjomlid ble anklaget for å bagatellisere voldtekt av barn.

Les Mer...

Fake Woke er avspilt over 5 millioner ganger på YouTube. Her tar MacDonald blant annet et oppgjør med Eminem, som han mener har blitt for soft med årene

Les Mer...

Ekstrem islamisme og høyreekstremisme ventes å utgjøre de største terrortruslene for Norge. Det er mulig at det vil bli forsøkt gjennomført terrorangrep i 2021.

Les Mer...

Weimers peker på at kristne er målet for omtrent 80 prosent av all diskriminering og forfølgelse  knyttet til religion og overbevisning. Men et EU-dokument om menneske­rettigheter nevner ikke kristne med et ord.

Les Mer...

I Norge har det vært tradisjon for at presse og kringkasting har støttet Demokratiske presidenter i USA og lagt Republikanske presidenter for hat. Ta president Ronald Reagan som eksempel.

Les Mer...

Vraket av KNM «Helge Ingstad» slepes fra Ågotnes til Hanøytangen for opphugging den 8. februar 2021. Fartøyets kollisjon og senere grunnstøting den 8. november 2018 fremstår som en påtrengende ubehagelig illustrasjon av rikets tilstand. Voldsomme krefter er også i sving med å hugge opp Norge. Foto: Marit Hommedal / NTB.

Les Mer...

Utøya-naboene tapte rettssaken om oppføringen av et minnested for de drepte i terroren på Utøya for snart ti år siden. Ringerike tingrett har ikke gitt naboenes belastninger avgjørende vekt.

Les Mer...

Kina vil iverksette alvorlige sanksjoner mot alle land som boikotter Vinter-OL i Beijing i 2022, advarer regimets propaganda-avdeling. Politiseringen av lekene vekker assosiasjoner til Nazi-Tysklands OL i Berlin i 1936. Også den gangen hadde man å gjøre med et totalitært, aggressivt og ekspansjonistisk regime på jakt etter en PR-triumf.

Les Mer...

Kinesiske myndigheter har varslet Australia om at den kinesiskfødte australske journalisten Cheng Lei, som forsvant i fjor høst, formelt er pågrepet for å ha delt statshemmeligheter.

Les Mer...

Borgarting lagmannsrett har bestemt at referatforbudet i gruppevoldtektsaken skal stå ved lag inntil en anke er behandlet. Advokatfirmaet Sulland anket søndag kveld opphevelsen av referatforbudet til Høyesterett.

Les Mer...