Dag: 7. februar 2021

Samfunnsmakt er en realitet, og den som innbiller seg at kong Salomo og Jørgen Hattemaker behandles likt rundt omkring i korridorene og redaksjonene, at det er enkeltmenneskets meritter og kvaliteter som avgjør om det lyttes eller hyttes, han avslører seg som i beste fall naiv. Friheten er først og fremst en kvalitet de mektige og veltilpassede skal kunne nyte, ikke et privilegium for oss innen sammensuriet.

Les Mer...

Currentzis er kjent som en arbeidsnarkoman, som på nesten tyrannisk vis driver sine musikere og solister til grensen av sin yteevne. Solister og musikere forteller hvordan de fikk tårer i øynene på de uendelige øvingene, men ikke bare av lidelse, også av det ubeskrivelig vakre som blir presset ut av utslitte og lamslåtte musikere.

Les Mer...

En kinesisk studie av korallrev i Sør-Kinahavet viser at den globale oppvarmingen startet så tidlig som i 1825. Ved bruk av radiometrisk datering har de kinesiske forskerne funnet at klimaet ble kaldere fra 1520, helt til det ble varmere i 1825. Studien mener økningen skyldes økt solflekkaktivitet, og den kullkaster langt på vei teorien om at klimaendringer er menneskeskapte.

Les Mer...

Ingebjørg Støyva (f. 1978) Acryl på lerret, 180 x 150 cm, privateie. Korona-restriksjonene legger en demper på de fleste utad-rettede virksomheter, kunstgallerier iberegnet. Galleri Ramfjord. Schwensens gate 1 i Oslo, har hatt sterkt innskrenkede åpningstider. I tiden fra 30. januar til 7. februar i år har man vist blant annet en samling av Ingebjørg Støyvas […]

Les Mer...

Frankrikes president Emmanuel Macron er allerede på retrett i den varslede kampen mot islamismen, hevder Marine Le Pen. Brodden mot islamismen er borte fra Macrons lovforslag, beklager hun. Ved presidentvalget i 2022 vil det bli klarere enn i 2017 at valget står mellom globalister og suverenister, sier Le Pen.

Les Mer...

Raymond Johansens maniske mas om at Oslos innbyggere skal ha førsterett på koronavaksine, er et nytt eksempel på vår tids fremvoksende klasseskille: Oslo mot landet for øvrig. Folk i distriktene blir oversett og uglesett. Mediene har opphørt å være et korrektiv. De er selv er en del av eliten.

Les Mer...

Liz Cheney går i strupen på Trump og sier han er del av en massiv politietterforskning av 6. januar. Hun anklager Trump for å ha hisset til opprør og vil ha ham dømt. Cheney er like hard verbalt som den mest uforsonlige Demokrat.

Les Mer...

Det norske skipet «Ocean Viking» har i løpet av de siste dagene plukket opp 422 migranter i Middelhavet utenfor Libya. Søndag har Italia tilbudt migrantene en trygg havn på Sicilia. Migranttrafikken har økt kraftig de siste dagene, dels på grunn av gunstige værforhold.

Les Mer...

Mens anti-Trump-fløyen trapper opp sin retorikk, kommer det stadig mer info om at 6. januar var et regissert krisescenarie. Allerede da det skjedde var det mye som ikke stemte. Denne videoen har en hel teori om hva som foregikk: Man har brukt scriptet fra kriseøvelser til å arrangere stormingen av Kongressen.

Les Mer...