Dag: 2. oktober 2020

USAs president Donald Trump sendes fredag kveld til et militærsykehus, der han skal ligge til observasjon i noen dager, opplyser Det hvite hus.

Les Mer...

Nominasjonskomiteen i Sør-Trøndelag Senterparti innstiller Sp-nestleder Ola Borten Moe på topp på stortingslista.

Les Mer...

Høyreekstreme Richard Spencer, mannen som organiserte protesten i Charlottesville i august 2016, sier han støtter Joe Biden av to grunner: Han tror Biden/Harris vil være hardere mot kriminelle, og han støtter deres abortsyn. Harris er tilhenger av ekstremt sene aborter. Det er i praksis svarte og latinos som tar uproporsjonalt mange aborter, mens Trump er den første presidenten som har talt til den årlige March for Life. Trump er pro-life.

Les Mer...

Fotograf ikke oppgitt, sølvgelatinkopi i Dokumentationsarchiv des Österreichischen Widerstandes. Jødiske forretningsfolk fra Wiens bydel 3 ble, umiddelbart etter Anschluss den 12 mars 1938, gjentatte ganger tvunget til, i påsyn av tallrike tilskuere, å skrubbe gatene rene. Påskuddet var visstnok at de skulle fjerne antinazistiske slagord som var malt der. Om det jødiske nærvær i Østerrike […]

Les Mer...

By inviting Turkey to monitor the elections, Abbas is playing into the hands of Erdogan and Hamas.

Les Mer...

Etter at han meldte overgang til Sp, har Jan Bøhler fått gjennomgå av tidligere partikamerater. Det får Trond Giske til å reagere meget sterkt. Han vet bedre enn de fleste hva det vil si å skyves ut i kulden fra dette partiet.    

Les Mer...

Innsatte med utenlandsk bakgrunn er massivt overrepresenterte i danske fengsler.

Les Mer...

Nestleder i Aps bydelsutvalg i Søndre Nordstrand, Sarah Gaulin, tar avstand fra ukvemsordene som har haglet over Jan Bøhler etter utmeldelsen. Parti­medlem­skapet hennes henger i en tynn tråd, sier Gaulin. Hun kjenner seg igjen i Bøhlers beskrivelser av hvordan han er blitt motarbeidet internt.

Les Mer...

EU har vedtatt sanksjoner mot 40 hviterussere, som nektes innreise til unionen og får sine eiendeler frosset. Norge følger etter og gjør det samme.

Les Mer...

Politiets bombegruppe er anmodet om bistand etter funn av en mistenkelig gjenstand i Jernbanegata i Porsgrunn sentrum.

Les Mer...