Dag: 21. juli 2020

En 15 år grammel gutt er sendt til sykehus etter å ha blitt overfalt av en gjeng ungdommer i Vevelstad i Nordre Follo kommune.

Les Mer...

USA anklager to kinesiske hackere for å ha stjålet forretningshemmeligheter verden over, den siste tiden særlig knyttet til utvikling av en koronavaksine.

De to hackerne er ifølge siktelsen tilknyttet Kinas sikkerhetsdepartement og har også har menneskerettsaktivister i Hongkong og USA som mål for sin virksomhet.

Les Mer...

Den 2. oktober 2018 døde en 34-årig kvinde efter at være blevet mishandlet ihjel af sin pakistanske mand. Hendes 34-årige liv falder i to lige store dele:

Les Mer...

EUs korona-krisepakke vil koste Sverige opptil 150 milliarder kroner, og økonomer er usikre på om landet får valuta for pengene.

Les Mer...

Adolph von Menzel (1815-1905) Etsning. format ikke oppgitt, Davison Art Center, Wesleyan University. Middletown, Connecticut. Tysk titel: Landschaft mit drei Hütten Adolph Menzel, fra 1898 med von, er spesielt kjent for sine store oljemalerier, som Fredrik den stores fløytekonsert i Sanssouci (1852) og Jernvalseverket (1872-75), begge i Alte Nationalgalerie i Berlin. Men han utmerket seg […]

Les Mer...

I flere byer i landet er det ikke målt lavere snittemperaturer for juli siden 1990-tallet. Og i Sør-Norge og Trøndelag fortsetter det kalde og våte været. Det har vært mye ustabilt og grått norsk sommervær den siste tiden. Mange har opplevd den siste uka som svært kald.

Les Mer...

Denne sommerferiens latmanns-Interlude kommer i form av Kalinnikovs andre symfoni, som vi hører i fire porsjoner. Theodore Kuchar dirigerer Ukrainas nasjonale symfoniorkester. Her er fjerde sats.

Les Mer...

Tucker Carlson avslørte på slutten av nattens sending at han vet at the New York Times tenker å offentliggjøre hvor familien bor. Det finnes bare en grunn til en slik avsløring av privatadressen: At livet skal bli så besværlig for familien at de tvinges til å flytte en gang til.

Les Mer...

Når interessen for «klimakrisen» daler, griper aktivistene til sitt siste halmstrå: Påstanden om at isbjørnene kan bli borte. Da blir alle bekymret for klimaet igjen. Men isbjørnen har knapt hatt det bedre noensinne.

Les Mer...

Joe Biden snakker til initiavet “Million Muslim Votes Summit” og sier – eller lover – at ungene må lære mer om islam i skolen.

Les Mer...