Tegning: Karine Haaland.

Det er en fornøyd Greta Thunberg som avslutter dagens klima­toppmøte i FN. Jeg tror vi skal klare å få tatt knekken på folk nå, sier Thunberg. Ingenting slår klima­pissprat og trusler når en skal få tvunget folk til lydighet!

Du kan si at ingenting av det vi har forsøkt tidligere, har klart å kontrollere folk. Folk gir f…, hverken Janteloven, Gud eller Allah biter på dem. Heller ikke migrasjon og gnål om koloni­velde klarer å gi dem dårlig nok samvittighet og påført dem nok skam til å tvinge dem i kne.

Men du vet, sier Thunberg selv­sikkert, nå har vi fått dem til å tro at de er medskyldige i å ødelegge kloden! Og barnas fremtid!!! Jeg dævver! ler Thunberg. Nå tør de f… ikke kaste en melke­kartong i søpla en gang uten å føle skyld og skam! Se på dem!

Og hvis det er noen jeg har lyst til å ta, en folkegruppe av noe slag – ja, da er det bare å peke dem ut som forurensere, og pusse unga på dem!

Ingen kommer til å gripe inn – de fortjener det jo, tenker folk da … de forurenset jo!

Jeg tror jeg faktisk har funnet det optimale våpen å kontrollere folk med. Snart vil alle danse etter min pipe! flirer Thunberg. Og vet du, – det er heller ikke lov å si meg imot! For det er «mobbing av et barn»!!! Hva gir du meg!?! jubler Thunberg henrykt.

Og Elvestuen her, fra Norge, spiser av hånden min. Han tror at jeg er fremtiden, flirer Thunberg og klapper Norges miljøvern­minister på hodet. For en tosk!

Denne gangen skal vi få tatt rotta på folk flest, flirer Thunberg skrå­sikkert. Nå har vi dem.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her. Nå satt ned fra 299 til 210 kroner!»