Dag: 10. august 2019

Dansk politi har gått ut med overvåkingsbilde og etterlysning av en bestemt person som de mistenker for å ha plassert bomben som sprengte politistasjonen på Nørrebro natt til lørdag.

Les Mer...

Å investere i samtidskunst har noe suicidalt ved seg, og minner om Søren Kierkegaards berømte aforisme: «Den der gifter sig med Tidsaanden, bliver hurtigt Enkemand».

Les Mer...

Facebook har utestengt Polen fra kartet i tre dager. I en kommentar til at Polen fremdeles finnes i verden, svarer Janne-Fredrik Elveblestström i Facebook Norge at «det driter vi i».

Les Mer...

Hvor gode sjanser har Matteo Salvini til å lykkes med maktspillet han har satt i gang? Lega-lederen står overfor to viktige hindre: Regjerings­krisen kan treneres og et alternativt parlamentarisk flertall kan dannes for å unngå oppløsning av parlamentet og nyvalg etterpå. Salvini må ha tatt dette scenariet i betraktning.

Les Mer...

En lokal politistasjon på Nørrebro i København ble natt til lørdag rammet av en kraftig eksplosjon. Dette skjer få dager etter et lignende angrep mot skattevesenets kontoret i København. På et halvt år er København-området blitt rammet av ni eksplosjoner.

Les Mer...

Dagsavisen – som mottar 33 millioner i statsstøtte årlig – anklager statsråd Sylvi Listhaug for løgn og «stygt spill». Avisen lyver selv.

Les Mer...

To kvinnelige politibetjenter i Örebro ble angrepet da de skulle formidle et dødsbudskap til en familie i et «särskilt utsatt område».

Les Mer...