Dag: 8. juli 2019

Politiet i Troms har siktet en mann for en rekke grove nettovergrep mot barn under 14 år på Filippinene. Flere barn er reddet fra overgrep, ifølge politiet. Ifølge siktelsen skal overgrepene ha foregått over nett og ha vært begått på en «særlig krenkende måte».

Les Mer...

Fremskrittspartiet (Frp) får en oppslutning på 7,5 prosent på Kantar TNS’ julimåling for TV 2. Partiet har ikke hatt lavere oppslutning siden 1995. Frp går tilbake 1,4 prosentpoeng fra forrige måned, viser stortingsmålingen i juli, ifølge TV 2. Partiet hadde 13,8 prosent oppslutning før årsskiftet, men siden da har pilene pekt nedover. Frp ville bare ha […]

Les Mer...

I 2016 vedtok regjeringen å legge ned 126 lensmannskontorer. En av kommunene som har blitt svekket av reformen, er lensmannskontoret i Nittedal kommune, som har fått tolv færre årsverk fra 2016 til 2018.

Les Mer...

Bruce Bawer har fulgt det britiske rettsvesen straffeforfølging av Tommy Robinson, som ikke ser ut til å ta slutt. Det kan se ut til at de vil ta knekken på ham. Robinson er en hard negl og utholdende. Det kan være de mener det bokstavelig.

Les Mer...

Intervju med en tidligere leder av Venstres Ungdom, som sier at dumheten og naiviteten fortsatt sitter langt inne. Selv har han hatt opplevelser som gjør at han har våknet.

Les Mer...

Document.dk bringer viktige artikler om hva som skjer i Danmark. Vi mener våre lesere vil ha nytte av dem og vil heretter bringe de viktigste under Tavle.

Les Mer...

Malta vil ta imot migranter – men de vil ikke ha dem selv. Malta sier at de vil ta imot de 65 migrantene fra det tyske skipet Alan Kurdi som ikke fikk legge til på Lampedusa. Skipet er på vei mot Malta som nå vil ta dem imot og sende migrantene videre til andre EU-land. […]

Les Mer...