Dag: 26. mai 2019

Muslimske barne­skole­elever i Sveits som oppfordrer hverandre til å faste under ramadan, skaper et gruppe­press der også ikke-muslimske barn slutter å spise og drikke, sier det sveitsiske lærer­forbundets general­sekretær. Forbundets president mener at det kun er et problem hvis ikke-fastende barn blir mobbet.

Les Mer...

Når FAFO selv beklager en rapport med tvilsomt innhold, er den logiske konsekvensen at også Bjurstrøm, Simonsen og Trommald rykker ut og beklager sin brunbeising og rasiststempling av mange nordmenn. Men det kommer ikke til å skje. Innbilt anstendige hypermoralister går aldri lei av å rakke ned på sine egne.

Les Mer...

Økofilosof Arne Ness protesterte mot utbyggingen av Mardøla og Alta. Hva ville han sagt om vindparkene som raserer naturen? Tidligere reagerte vi på tyskere som stjal ørneegg. Nå slår vindmøllene ihjel tusenvis av fugler, også ørn. Hvor er dømmekraft og fornuft?

Les Mer...

En mann i Trondheim har fått behandling for alvorlige, men ikke livstruende skader. Politiet er usikre på hva som har skjedd og har ikke funnet noen vitner. Meldingen om hendelsen i nærheten av Nidarosdomen kom klokka 2.30 natt til søndag. Politiet ble varslet av AMK om at mannen blødde og var alvorlig skadd, skriver Adresseavisen. – […]

Les Mer...

Raymond Johansen tror at det vil forsvinne flere butikker i Oslo sentrum. Årsaken til dette mener han skyldes et «endret forbruksmønster». – Vi handler mindre varer enn før. Kjøpemønsteret går mot mer mat og drikke og opplevelser, sa byrådslederen. Hvem er disse «vi» som handler mindre varer enn før? Årsaken til at man gir teaterbilletter […]

Les Mer...

En mann i slutten av 20-årene er knivstukket på Voss. Offeret kommer fra et østeuropeisk land, og alle de tre involverte er utenlandske statsborgere, ifølge Bergens Tidende.

Les Mer...

Ex-Muslim-sider blir blokkert, men vi gir oss ikke. Vi vil fortsette å opplyse om verdens farligste ideologi og frigjøre mennesker fra dogmer som er uforenlige med moderne verdier og menneske­rettigheter.

Les Mer...

Filmen Borderless er blitt et symbol på det den vil bekjempe: Makt som leker med europeernes skjebne. Når youtube velger å undertrykke denne filmen, viser de at politikken ikke tåler offentlighetens lys. Ved å undertrykke filmen viser Google at de frykter konsekvensene av filmen. 

Les Mer...