Dag: 8. mai 2019

Russland feirer fortsatt slutten på annen verdenskrig. Veteranen Nikolay Bagayev er 100 år. Fotografert av Maxim Shemetov for Reuters/Scanpix

Les Mer...

Kina erklærer at det vil svare med samme mynt hvis USA øker tollen på kinesiske varer til 25 prosent, skriver Washington Times. Handelskrigen henger over markedene som et Damoklessverd.   https://www.washingtontimes.com/news/2019/may/8/china-says-it-will-hit-back-if-donald-trump-raises/?utm_source=onesignal&utm_campaign=pushnotify&utm_medium=push

Les Mer...

Til å ha vært et land som ble viden kjent for å ha forsvart muhammed-tegningene, har Danmark endret seg i den grad at politiet i morgentimene slo til mot den kjente bloggen Snaphanen.dk og kandidat for Nye Borgerlige i København, journalisten Jeppe Juhl.

Les Mer...

Vest politidistrikt har søkt om å få tillatelse til bevæpning av politifolk som jobber på Bergen lufthavn Flesland.

Les Mer...

Jeppe Juhl, som står på førsteplass på Nye Borgerliges liste til det danske folketingsvalget, reagerer kraftig på pågripelsen og ransakingen onsdag.

Les Mer...

Folketingskandidat Jeppe Juhl er anholdt og siktet for å dele videoen av drapet på en av jentene som ble drept i Marokko. Han avviser alle anklager.

Les Mer...

Etter arrestasjonen av bloggeren Steen Raaschou onsdag morgen, meldes det nå at også en dansk politiker er arrestert. Det kan se ut til at dansk politi har gjennomført en koordinert aksjon mot islamkritikere.

Les Mer...

Steen Raaschou som driver bloggen snaphanen.dk, ble vekket klokken 6.30 av seks politibetjenter som la ham i jern og beslagla alle PC-ene hans.

Les Mer...

Innsatsen for å få kvinner opp og fram i næringslivet fører til at menn blir forbigått fordi de har feil kjønn, mener Schibsted-direktør Kristin Skogen Lund.

Les Mer...

Hvis man lytter nøye hører man at NRK driver ideologisk krigføring over en lav sko. Enten det er Iran, Bannon eller det er den danske valgkampen. Spørsmålet blir: Hvordan skal lytterne og seerne få med seg at de blir rundspilt fra morgen til kveld under dekke av å bli «orientert»?

Les Mer...