Gjesteskribent

Jeg leser enda en gang med skrekk og forferdelse at nok en kvinne er blitt utsatt for voldtektsforsøk. Og det av en av våre nye «landsmenn». En mann fra Syria med midlertidig oppholdstillatelse. Han kom til Norge i 2015, ifølge operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud ved politiet i Sør-Øst.

Benedicte Haugaard ble overfalt og krenket på det groveste på vei hjem fra byen. Heldigvis ble selve voldtekten avverget av en venn som kom styrtende til. Det kunne endt så fryktelig mye verre.

Benedicte Haugaards overfallsmann pågripes av politiet. Foto drm24.no.

Overfallsmannen er nabo til Benedicte, han ble sluppet løs dagen etter og har fått besøksforbud på hennes eiendom. Men de bor i samme gate. Det er 50 meter mellom husene. Hva da med den psykiske helsen til offeret som må møte vedkommende på gaten, stranden eller i butikken? Hvordan blir hennes hverdag ivaretatt til dom blir effektuert?

Dette er noe vi har sett så mange ganger her i landet de siste årene. Dette MÅ ta slutt.

Hele saken til Benedicte kan dere lese her.

Vi kan ikke gi asyl og opphold til kriminelle. Vi må slå hardt ned på hver eneste sak og vise at dette tolereres ikke i vårt land.

Nå skjer ikke overgrep og voldtekt bare av våre nye landsmenn. Men de er dessverre overrepresentert i kriminalstatistikker.

De kommer til Norge for å søke hjelp. Og de får alle sin søknad behandlet.

Men man kan ikke takke et land ved å voldta dets døtre.

Jeg er selv far og det hadde revet mitt hjerte i filler om min datter ble utsatt for noe slikt.

Vedkommende får sikkert sin sak om opphold og statsborgerskap vurdert. Dette til tross for hva han har gjort, og hva han står for. Hvor går grensen? Hvor mye skal vi tolerere?

Skal vi bure inne våre døtre, kle dem i burka og nekte dem å være seg selv?

Norske verdier står for frihet mellom kjønnene. Frihet til å være hvem man vil.

Men det krever også respekt for hverandre. Respekt for at et nei betyr nei. Våre døtre er ikke lovlig vilt, uansett hvordan de kler seg. Uansett om de har tatt seg en drink og går alene hjem. Dette er våre verdier og vårt samfunn. Ikke la det bli ødelagt.

Dette er ikke rasisme! Det er realisme!

Dette er lovbrudd og krenkelse av menneskers mest intime sfære. Det blir arr som aldri blir leget.

Menneskers liv blir lagt i ruiner.

 

Støtt Document ?

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Les også

-
-
-
-