Gjesteskribent

Jødehat hos muslimer har sine kilder i koranen og islamsk tradisjon og kan ikke forandres med mindre islam undergår en radikal reformasjon, noe som er urealistisk for tiden.  Kun den kristne reformasjonen stanset omsider inkvisisjonen selv om den ikke stanset antisemittismen.

Problemet er ikke bare islamistene men også de som er alltid rede til å rettferdiggjøre deres dødbringende handlinger mot jøder i Allahs den barmhjertiges navn.  Araberne drev med terror mot jøder lenge før den palestinske myten ble oppfunnet av KGB.   Massakren på jøder i Hebron en sabbatskveld i 1929 er kun et av tusenvis av eksempler.

Jøder er et terrormål i Frankrike, Belgia, Danmark, Tyrkia, osv., kun fordi de er jøder.  De bor ikke en gang i Israel!

Islamistene er ikke alene.  De har sine frivillige og ivrige støttespillere som til en hver tid, også på Facebook, er på vakt, klar til å bortforklare jødehatet og morderistisk terror mot jøder ved å bruke KGB-kortet gang på gang.

I mellomtiden rømmer jøder fra Norge og snart er det kun noen gamlinger tilbake, en del av dem jeg kjenner allerede har kjøpt seg gravplass i Israel.  De ønsker ikke engang bli begravd her!!!

Det er ikke islamistene vi jøder ser som hoved problemet, det er deres frivillige medløpere, – de som holder KGB-kortet foran øynene sine i frykt for å bli slått av sannhets lys.

 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Larer-virkelig-norske-muslimske-barn-a-hate-norske-joder–Anonym-8412430.htm