Nabil Shaat med urovekkende uttalelser

Hans Rustad

Palestinernes sjefforhandler Nabil Shaath kommer med uttalelser til libanesisk tv som tyder på at palestinerne aldri vil akseptere en jødisk stat ved siden av en palestinsk. Shaath sier uttrykkelig at de avviser prinsippet om to stater for to folk.

-Det kommer ikke på tale å overgi de 1,5 million palestinerne som lever under Israel, sier Shaath.

-Det kommer heller ikke på tale å oppgi retten til å vende tilbake for palestinske flyktninger, fortsetter han.

Dette er dypt urovekkende uttalelser fra en ledende palestinsk politiker. Det er ikke første gang en palestinsk politiker kommer med helt andre uttalelser på arabisk, men denne skyggesiden blir sjelden eller aldri rapportert i norske medier.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.