Utdrag fra politiloggen for Manglerud politidistrikt ligger ute på www.dittoslo.no Her kan man lese at det ikke bare er i Groruddalen at det brenner biler.

Natt til lørdag 4.juni brant det en bil på Brenna i Søndre Nordstrand, sør-øst i Oslo. Bilen overtent, årsak ukjent.

Litt over klokken 05 natt til lørdag kom det melding om bilbrann i Pasopveien på Brenna. Den var overtent da brannvesenet kom, men de fikk slukket. Ingen ble skadet. Årsaken til brannen er ukjent.

Av nysgjerigghet sjekket jeg opp tidligere politilogger, og her kan man se at i april brant det fire biler i Prinsdal, som også ligger i Søndre Nordstrand.

Natt til mandag ble det meldt om bilbrann i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Det viste seg at det først hadde begynt å brenne i en bil. Politiet utelukker ikke at denne var påsatt.

Bilen hadde muligens begynt å trille, og kom inntil to andre. Også disse ble brannskadet. Bilen det først hadde begynt å brenne i, var fra Litauen.

Uken etter brant det på nytt:

Manglerud politikrets: Forrige uke ble tre biler ødelagt i brann i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Mandag kveld kom det ny melding om bilbrann i samme vei.

http://www.noblad.no/nyheter/14-aringer-kastet-ut-hjemmefra-1.6286480

http://www.noblad.no/nyheter/ny-bilbrann-i-prinsdal-1.6159408

http://www.noblad.no/nyheter/en-overraskende-rolig-helg-1.6149965

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂