Nytt

Det er første dag i juni. Solen skinner fra en skyfri himmel og det er tett oppunder 20 grader. En fin ting med å jobbe i barnehage, er at man kan ta med barna på lærerike opplevelser utendørs i sommerværet. I dag er målet Bygdøy. Det står båttur fra Rådhusbrygga til Bygdøynes på programmet. En tur på Fram-museet kombinert med litt krabbefiske er spennende og lærerikt. Dette er et sted det sjelden er mange folk nede på stranda, de fleste er oppe ved museene. Derfor er det oversiktlig og greit for en barnehage på tur. Men når sola skinner på en varm dag ser man ofte at enkelte mennesker setter seg ned på benkene og letter litt på antrekket, mens de sitter og ser utover en glitrende Oslofjord.

I dag var Det Nye Norge på besøk på Bygdøy. Lettelser i antrekk og solslikking hører ikke hjemme der. Det er nye tider, også på Bygdøy.