Libyske myndigheter hevder at Muammar Gaddafis yngste sønn, Seif al-Arab og tre av Gaddafis barnebarn, ble drept av NATO-fly i et angrep natt til søndag.

Hvis dette stemmer vil det garantert øke den splittelsen som har vært synlig i koalisjonen bak intervensjonen, og gi vind i seilene til de som hele tiden har vært mot, men har måttet føle seg frem, slik som leder av SVs internasjonale utvalg, Petter Eide.

The son, Seif al-Arab Muammar el-Qaddafi, 29, and the grandchildren, all said to be younger than 12, were possibly the first confirmed casualties in the airstrikes on the Libyan capital. And while the deaths could not be independently verified, the campaign against Libya’s most densely populated areas raised new questions about how broadly NATO is interpreting its United Nations mandate to protect civilians.

Det er det andre angrepet i løpet av syv dager som går ut over en residens bebodd av Gaddafi-familien.

Attack Said to Kill Son but Spare Qaddafi