Hatpredikanten Bilal Philips har besøkt Tyskland for siste gang. I påsken talte Philips til 2000 mennesker i Frankfurt.

Men tyske myndigheter ønsker ikke at utenlandske gjester får fremføre slike budskap offentlig.

Den omstridte muslimske prædikant Sheikh Abu Ameenah Bilal Philips er blevet udvist af Tyskland, få dage efter at han var på et stærkt omdiskuteret besøg i Danmark.

Philips skal forlade Tyskland senest lørdag aften og har derefter indrejseforbud.

Udvisningen sker på baggrund af hans tidligere udtalelser, hvor han blandt andet har opfordret til, at der indføres dødsstraf for homoseksuelle.

Tyskland er spesielt sensitive for hatbudskap. Det har med historien å gjøre. På en motdemonstrasjon kommer en kvinne med en flammende appell: hun viser nettopp til nazismen. Det er samme budskap Philips kommer med. Skal vi virkelig oppleve det samme om igjen? spør hun.

Videoen er tankevekkende. Man ser en mann i caps som forsøker å avbryte henne. Slike utbrudd må stanses, for det kunne være de vekket folk.

At hatpredikanter som Philips får snakke offentlig til muslimer, er det samme som å tillate oppfordring til hat og vold. Men norske medier lukker øynene og presenterer det som et kristent bedehusmøte (Aftenposten).

Norske – og tyske – soldater samarbeider i Afghanistan, mens hatpredikanter får oppildne muslimer i hjemlandene. Det vitner om en intellektuell og moralsk fallitt.

I Norge vekket ikke Islam Nets predikanter en gang en debatt om ytringsfrihetens grenser. Antirasistisk senter var fullstendig taus. Mens 1200 var samlet på Unversitetsplassen mot 10-12 medlemmer av Norwegian Defense League.

Man har akseptert muslimsk ekstremisme som mainstream. Det kan jo fremme integreringen, ifølge Inger Anne Olsen.

Tyskland udviser Bilal Philips