Sakset/Fra hofta

Styret i Document.no AS og redaksjonsrådet har møte idag fredag, og følgelig vil det ikke være noen på «broa» før ikveld.

Møtene er ledd i profesjonaliseringen av Document.no.

Samtidig må jeg som en annen Cato d.e. minne om at Termopyle-kvoten på 300 faste bidrag på 100 kroner i måneden fremdeles ikke er fylt. Ingenting er statisk. Skal vi fylle vår oppgave må vi ha ressurser: til å kjøpe tjenester, utbre kjennskap, utvikle siden, og kjøpe inn skribenter. Document.no er på mange måter uttrykk for en ansvarlig politisk opposisjon i kongeriket. Vi er hva Aftenposten burde vært: normale, oppegående mennesker.

Er ikke dette verdt 100 kroner måneden?

Ett av temaene på dagens møte er en kampanje – Slå ring om Grunnloven. Forsøket på å skrive menneskerettighetene inn i Grunnloven er en gavepakke til politisk korrekthet foran 200-årsjubileet. Mediene gjør ikke noe for å forklare hva som skjer. De graver en stor tillitskløft. Den kan kun møtes med opplysning.