Nytt

En ung jente, Jasmina (23), ble overfalt og ranet på Furuset da hun var på vei hjem. Hun hadde reist med buss og hadde en følelse av å bli forfulgt av noen da hun gikk av. På en gangvei blir hun dyttet over ende og frastjålet sin veske. Det er www.groruddalen.no som skriver dette 18. februar.

Det mest oppsiktsvekkende med artikkelen er det Jasmina uttaler til slutt. Hun sier noe som bryter med offisielle bildet om at det multikulturelle samfunnet på Furuset er bra. Det hun forteller, vitner om en fremtid med vold og kriminalitet:

På spørsmål om hun har vurdert å flytte etter hendelsen, nikker hun bekreftende og sier:

– Stedet var mye roligere da vi flyttet hit for noen år siden. Nå er gjengene over alt, sukker hun.

Hvordan står det egentlig til i Groruddalens ungdomsmiljøer? Burde ikke groruddalen.no undersøke denne uttalelsen fra Jasmina nærmere?